Badkamer plaatsen Olen

U laat een nieuwbouwwoning in de regio Olen bouwen en bent op zoek naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van uw badkamer?

Wat komt er kijken bij het plaatsen van een badkamer?

Bij het plaatsen van een badkamer komen tal van disciplines samen. Dat gaat van de eerder technische zaken tot puur esthetische.

Techniek

Voor de installatie van uw badkamer in Olen van start gaat, zijn er een aantal technische voorbereidingen nodig. Denk daarbij aan de plaatsing van waterleiding, afvoerbuizen, elektriciteit... Het spreekt voor zich dat er op voorhand een duidelijk plan moet worden opgesteld over hoe de badkamer zal worden ingericht. Daar hangt immers van af waar de leidingen moeten komen.

Sanitaire toestellen

Als alle benodigde leidingen voor water, elektriciteit en afvoer op de juiste plaats zitten, kunnen de sanitaire toestellen geplaatst en aangesloten worden. Concreet hebben we het dan over bijvoorbeeld een ligbad, een douche, een toilet, wastafels...

Inrichting en afwerking

De badkamermeubels worden geplaatst en met de afwerking krijgt de badkamer de finishing touch. Mooie tegels, een mooi kleurtje verf op de muur, functionele verlichting én sfeerverlichting... De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom Kris Laenen dé partner is om uw badkamer te plaatsen

Ervaring en afwerking

Een prachtige badkamer is een reële meerwaarde voor uw woning in Olen of ruime omgeving.

Daarom doen iedere dag opnieuw mensen beroep op de deskundigheid van Kris Laenen. 

Uw badkamer vertrouwt u immers niet toe aan de eerste de beste. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, we nemen zowel sanitair, elektriciteit als vloer -en wandbekleding voor onze rekening. We gaan op zoek naar duurzame en kwalitatieve oplossingen, aan een zachte prijs.

We kunnen daarbij bogen op onze uitgebreide ervaring en opgebouwde knowhow. Daardoor bent u zeker van een perfect ingerichte badkamer die tot in de puntjes is afgewerkt.

Hoogwaardige materialen

Voor het plaatsen van uw badkamer in Olen gaan we resoluut voor kwaliteit. Niet alleen in het geleverde werk, maar ook zeker in de gebruikte materialen en toestellen.

Door het gebruik van kwalitatieve toestellen en hoogwaardige afwerkingsmaterialen geniet u lang van uw nieuwe badkamer.

Badkamer plaatsen prijs

U bent ongetwijfeld benieuwd naar hoeveel het plaatsen van een badkamer nu kost? Dat is helemaal terecht, want iedereen kan dromen van een mooie badkamer, maar de haalbaarheid hangt in veel gevallen toch nog altijd af van het kostenplaatje.

De prijs van een badkamer plaatsen hangt af van:

  • de grootte van uw badkamer
  • de kwaliteit van de gebruikte materialen
  • welke toestellen worden gebruikt?
  • ...

Kortom, we kunnen geen algemene prijs plakken op het plaatsen van een badkamer. Elke badkamer is anders. Daarom maken we graag een vrijblijvende offerte op maat van uw situatie.

Contacteer ons voor een prijs op maat van uw badkamer in uw woning in Olen.

Wij zijn actief in de ruime regio rond Westerlo, Olen, Hulshout, Herenthout, Heist-Op-Den-Berg, Herselt, Geel, Herentals, Mol, Aarschot, Diest, Beringen, Lier, Mechelen, Leuven...