Kris Laenen

Nieuwbouw of renovatie, uw badkamerproject is bij ons in professionele handen  (regio Hulsthout)

Contacteer Ons

Tel: 0495/10 54 64

[email protected]

CONTACTEER ONS!

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of heeft uw oude badkamer een grondige opfrisbeurt nodig? Badkamerspecialist Kris Laenen is een ervaringsdeskundige op wie u kan rekenen.

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak regio Hulsthout

We bespreken samen het hele project, van afbraak tot (her)opbouw en werken alles tot in de puntjes uit. Voor u het weet, staat u te genieten onder die warme stoomdouche of ligt u te weken in dat heerlijke nieuwe ligbad. 

Kris Laenen is een zelfwerkend patroon. Dit betekent dat u 1 enkel aanspreekpunt heeft, met wie u elk detail van uw nieuwe badkamer kan bespreken. Alle werken worden geco√∂rdineerd en opgevolgd door hem. Hij verzekert het vlotte verloop van de werken en beantwoordt al uw vragen. 

Van ontwerp, opmeting, loodgieterij en elektriciteit tot en met de perfecte badkamermeubels. We bekijken samen met u het design en de gewenste materialen. U kan rekenen op correcte afspraken en een scherpe prijs. Een vlotte uitvoering krijgt u er standaard bij. 

Wij zijn actief in de ruime regio rond Westerlo, Olen, Hulshout, Herenthout, Heist-Op-Den-Berg, Herselt, Geel, Herentals, Mol, Aarschot, Diest, Beringen, Lier, Mechelen, Leuven


Vul in

Hier niets invullen!