Kris Laenen

Nieuwbouw of renovatie, uw badkamerproject is bij ons in professionele handen.

Contacteer Ons

Tel: 0495/10 54 64

[email protected]

BADKAMERRENOVATIE

In uw badkamer komt u helemaal tot rust. Het is de belangrijkste ruimte in uw woning. U brengt er de eerste en de laatste momenten van de dag in door. Na een verkwikkende douche of een tijdje languit in het ligbad kan u er weer helemaal tegen.

De werking van de sanitaire toestellen, de indeling van uw badkamer, de gebruikte materialen en de plaatsing van de badkamermeubels, werkelijk alles moet perfect passen.

Waarom een badkamerrenovatie?

Een prachtige badkamer is een reële meerwaarde voor uw woning.

Daarom doen iedere dag opnieuw mensen beroep op de deskundigheid van Kris Laenen voor het renoveren van hun bestaande badkamer. 

Uw badkamer vertrouwt u immers niet toe aan de eerste de beste. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, we nemen zowel sanitair, elektriciteit als vloer -en wandbekleding voor onze rekening. We gaan op zoek naar duurzame en kwalitatieve oplossingen voor uw badkamerrenovatie, aan een zachte prijs.

Wij zijn actief in de ruime regio rond Westerlo, Olen, Hulshout, Herenthout, Heist-Op-Den-Berg, Herselt, Geel, Herentals, Mol, Aarschot, Diest, Beringen, Lier, Mechelen, LeuvenGaat u voor de retrolook of voor een moderne uitvoering? Natuursteen of composietplaten? Een strakke keramische vloertegel of de warmte van laminaat?

Met zoveel mogelijkheden is het moeilijk een keuze te maken. Gelukkig kan u rekenen op de jarenlange ervaring van badkamerspecialist Kris Laenen om u te helpen bij uw (ver)bouwproject.

We bespreken samen het ontwerp, maken een offerte op en voeren het uit tot in de kleinste details. U kiest zelf alle materialen (hout, tegels, natuursteen, enz.) en wij toveren uw badkamer binnen de kortste keren om tot een waterparadijs. We gaan bovendien te werk met duurzame materialen en kwalitatieve merken.

Vraag gerust naar referenties en bekijk alvast onze badkamerrealisaties en ‘voor en na’-projecten. Wij werken uw badkamer tot in de puntjes af aan een redelijke prijs, dat zullen al onze klanten beamen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

De zaakvoerder komt persoonlijk bij u langs en bespreekt graag met u de mogelijkheden. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring en kennis-van-zaken.

Maak dus snel een afspraak via de contactpagina!