Badkamer renoveren Beringen

In uw badkamer komt u helemaal tot rust. Het is de belangrijkste ruimte in uw woning. U brengt er de eerste en de laatste momenten van de dag in door. Na een verkwikkende douche of een tijdje languit in het ligbad kan u er weer helemaal tegen. Daarom is het belangrijk dat uw badkamer tot in de puntjes in orde is. U wilt de badkamer van uw woning in Beringen of omgeving renoveren? Dan bent u aan het juiste adres!

Waarom Kris Laenen dé partner is om uw badkamer te renoveren

Ervaring en afwerking

Een prachtige badkamer is een reële meerwaarde voor uw woning in Beringen of ruime omgeving.

Daarom doen iedere dag opnieuw mensen beroep op de deskundigheid van Kris Laenen. 

Uw badkamer vertrouwt u immers niet toe aan de eerste de beste. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, we nemen zowel sanitair, elektriciteit als vloer -en wandbekleding voor onze rekening. We gaan op zoek naar duurzame en kwalitatieve oplossingen, aan een zachte prijs.

We kunnen daarbij bogen op onze uitgebreide ervaring en opgebouwde knowhow. Daardoor bent u zeker van een perfect ingerichte badkamer die tot in de puntjes is afgewerkt.

Hoogwaardige materialen

Voor het renoveren van uw badkamer in Beringen gaan we resoluut voor kwaliteit. Niet alleen in het geleverde werk, maar ook zeker in de gebruikte materialen en toestellen.

Door het gebruik van kwalitatieve toestellen en hoogwaardige afwerkingsmaterialen geniet u lang van uw vernieuwde badkamer in uw huis in Beringen.

Badkamer renoveren

De werking van de sanitaire toestellen, de indeling van uw badkamer, de gebruikte materialen en de plaatsing van de badkamermeubels, werkelijk alles moet perfect passen. 

U kunt ervoor kiezen om een deel van uw badkamer te renoveren en een deel te behouden.

Maar in de meeste gevallen wordt gekozen voor een totale renovatie van de badkamer.

Badkamer renoveren prijs

U bent ongetwijfeld benieuwd naar hoeveel het renoveren van een badkamer nu kost? Dat is helemaal terecht, want iedereen kan dromen van een nieuwe mooi gerenoveerde badkamer, maar de haalbaarheid hangt in veel gevallen toch nog altijd af van het kostenplaatje.

De prijs van een badkamer renoveren hangt af van:

  • de grootte van uw badkamer
  • de kwaliteit van de gebruikte materialen
  • gaat het om een gedeeltelijke renovatie of een totaalrenovatie?
  • welke toestellen worden gebruikt?
  • ...

Kortom, we kunnen geen algemene prijs plakken op de renovatie van een badkamer. Elke renovatie is anders. Daarom maken we voor uw badkamerrenovatie in Beringen of ruime omgeving graag een vrijblijvende offerte op maat.

Contacteer ons voor een prijs op maat van uw badkamer.

Wij zijn actief in de ruime regio rond Westerlo, Olen, Hulshout, Herenthout, Heist-Op-Den-Berg, Herselt, Geel, Herentals, Mol, Aarschot, Diest, Beringen, Lier, Mechelen, Leuven...